Ti kérdeztétek a kérdőasztrológiáról +1 kérdés

+1. "Joga van e tudni a kérdezőnek és megtudhatja-e, hogy kb. mikor hal meg és milyen körülmények között, valamint arra lehet e választ kapni, hogy ha szerencsejátékon részt vesz, nagyobb pénz összeg üti e a markát?"



Alapjáraton „csak úgy” kiváncsiságból nem szoktunk kérdőasztrológiával rákérdezni a halálunk időpontjára. Az, hogy milyen élethossz van nekünk „előírva” pl. nagyszerűen megállapítható a középkori asztrológia (vagy pedig a védikus asztrológia) számításai szerint. 
Halálra, ahogy előbb is válaszoltam akkor érdemes kérdezni, ha fontos és életbe vágó tudni, pl. nagymama súlyos betegséggel kórházba kerül és nem tudni kijön-e onnan még, vagy balesetes nagybácsit életmentő műtétre át akarták szállítani másik kórházba, de sajnos előbb hunyt el, vagy volt például olyan üzletember akinek sajnos végstádiumú rákja volt, és kellett tudnia, vajon mennyit élhet még, hogy el tudja rendezni a vállalkozása ügyeit stb.

A szerencsejáték pedig ugyanaz a téma, mint a sportfogadás vagy a tőzsdézés. Meg lehet kérdezni egyszer-egyszer, de ha valaki állandóan lottózik vagy kaszinózik, akkor egy idő után nem fog válaszolni neki a képlet. Plusz, azt sem árt észben tartani, hogy a kérdőképlet is csak azt jelezheti, amit „megenged” a születési képlet. Tehát, ha a születésiképlet nem garantálja, hogy valaki milliomos lesz, akkor, jelezzen bármilyen szerencsét is neki a kérdőképlet, max. pár ezer vagy tizezet forintot fog nyerni mondjuk kaparós sorsjegyen. :)

Összefoglalva, a kérdőasztrológiaarra jó, hogy az életünk apró-csepró ügyeitől kezdve a a legfontosabbakaig eligazítson a döntések útvesztőjében és a lehető legsikeresebb és legboldogabb életet biztosítsa ezzel nekünk.
Amennyiben többet szeretnél erről az izgalmas ágazatról tudni, magadon vagy másokon szeretnél segíteni, megtanulni, hogyan műkődik ez, keress meg a kerdoastrologia@gmail.com címen vagy  a Facebookon. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése