AZ ELŐREJELZÉSEKRŐL

Miután érkezett ilyen visszajelzés, minden kedves barátunkban szeretném tudatositani: ne felejtsétek el, minden ilyen kis napi stb. előrejelzés csak általánosságokban beszél, vagy csak egy aspektusból nézi a nap dolgait - ahhoz h. tudd ez rád konkrétan hogy hat mindig a saját képletedhez kell viszonyitani!!!!

Lehet egy szörnyű állás, de ha téged nem érint meg sem érzed - és forditva is lehet: mindenki happy körülötted az előrejelzés szerint, te meg ott búsongsz a szobádban....Ez természetes.



Az időjárásban is mondhatják ma hó fog esni országosan - de teszem azt pont abban a kis körzetben ahol vagy, ott nem esik - akkor most mi van, gondolhatod? nem volt jó az előrejelzés? vagy én nem vagyok jó, mert nem láttam a havat??? Dehogynem! Az előrejelzés általánosságban jó volt, de a havazás éppen nem rád vonatkozott ennyi, neked aznap nem esett a hó - másnak meg igen...ez ilyen egyszerű és bonyolult is egyben - különben miért kéne évekig tanulni és aztán évtizedekig tanulmányozni akár az asztrológiai összefüggéseket is?



De függőnek se szabad lenni az előrejelzésektől - hallottam olyan asztrológus tanuló esetéről, aki egy pár évig a kávéját sem merte megfőzni, nemhogy a házból kilépni, mig meg nem nézte alkalmasak-e rá aznap a tarnzitok! :)) Súlyos volt, mint minden függőség, de nem az asztrológiai tranzitok vagy előrejelzések tehettek róla, mint ahogy a kávé sem arról, ha hozzászoksz, sem a csoki, sem az alkohol sem a drog stb. csakis te magad!

Az előrejelzések legésszerűbb felhasználási módja ezért, ha elolvasod általánosságban, ma mit jósolnak, aztán ha van kedved este utánagondolsz, vajon tényleg érezted azokat a hatásokat vagy mégsem? Fejlettebb formában meg is nézheted a saját képleted és ha van egy kis tudásod már, vajon miért hatott vagy miért nem hatott úgy rád az aznapi előrejelzés?

Én már csak akkor szoktam megnézni az állásokat, ha valami fontos dologra készülök vagy épp veszélyeket próbálok elkerülni. Pl. óvatosabban vezetek, ha balesetveszélyt jeleznek előre az állások (ahogy minden értelmes ember, ha ónos esőt jósolnak az utakon!:)) vagy épp nem akkor veszekedek a főnökömmel ha ez nem tanácsos (pl. fizetésemelést szeretnék kérni) stb. De ha azt mondja most lelkizhetek nyugodtan vagy épp szépitkezni szeretnék és olyan állások vannak, akkor sietek akkorra időziteni és sokkal elégedettebb lehetek az eredménnyel!


Úgyhogy használjátok ti is igy és sikeresen ezeket az előrejelzéseket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése