Kérdezd a csillagokat - Keresés 2.rész

Na most vannak kiemelt jelzések, hogy mi szól mellette, hogy megtaláljuk. Erre van vagy 70 szabály, de felesleges szerintem mindegyiket felsorolni, mert úgyis elveszünk benne, ennyit  nem lehet minden képletnél megnézni, de van egy pár kiemelt jelzés és ha az megvan, akkor elvileg meglesz a tárgy mindenképpen.



A legfontosabb- mondom sorrendben-, a legfontosabb első, ha a keresett tárgy retrográd. Az azt jelenti, hogy visszatér, meglesz, de nem tudjuk, hogy mikor, de biztos, hogy meglesz, tehát ilyenkor csak várni kell.

Második, ha a kérdező közeledő fényszögben van a keresett tárggyal, ha ez nem a 2-es ház ura, akkor amit a kérdező akar, főleg a Hold, tehát akkor úgy alakul a dolog, ahogy szeretné. A Hold megkapja-e amit akar és mikor és akkor itt lehet időzítést is nézni a fényszög miatt, de ha időkulcs van a megtalálásra, akkor csak akkor lehet megtalálni és előbb nem. Tehát, ha azt mondja, hogy 2 hét múlva találod meg, akkor hiába kotorászol 2 hétig ugyanabban a szekrényben, ugyanazon a polcon, csak 2 hét múlva fog a kezedbe akadni, ez egy ilyen fura dolog, de így van.


Tehát nagyon kell tudni, hogy a képletek mindig vagy azt jelzik, hogy meglesz-e, vagy azt, hogy mikor, vagy azt, hogy hol, de egyszerre mindent soha nem fognak megmutatni.

Nézzük a harmadik pontot, ha a tárgy a kérdező 2-es házában található. Ilyenkor ugye miután a 2-es ház ura a 2-es házban van, akkor esetleg nincs is elveszve, csak nem oda tette, ahova szokta.

Negyedik pont, ha a 2-es ház ura szextilt vagy trigont vet a 2-es ház csúcsára, ez ugyanaz a történet.

Ötödik pont, szerencsepont "fényszögel" az aszcendenssel, a Holddal, a kérdezővel, a hellyel, tárggyal alkot fényszöget a szerencsepont, akkor szintén szerencsés lesz a keresés, azaz meglesz. Ha a szerencsepont együttáll a 4-es házzal, tehát a csúcsával, vagy a szerencsepont ura áll együtt a 4-es ház csúcsával, akkor a kérdező jön rá arra a helyre, ahol keresnie kéne.

És utolsó pont, ha a kérdező nem a tárggyal, hanem a hellyel applikál, tehát a 4. ház urának van közeledő aspektusa az aszcendens urával vagy a Holddal, akkor is megleli a helyet, ahol keresgélnie kell.

És van még egy fontos pont, hogy ha az aszcendens ura, azaz a kérdezőtől a kérdezett tárgy jelölője, bolygója 45 fokon belül van, akkor szintén egy jelölés arra, hogy a tárgy meglesz, de itt sem tudunk mást, hogy mikor vagy hol, de meglesz.

Tehát kb. ez a 7 pont, ami főleg jelöli, hogy meglesz és első körben ezeket érdemes megjegyezni.

Elkallódott tárgyak, tehát amikor nem tudjuk, hogy hol van, vagy elszaladt élőlények esetében- ez lehet ember is, állat is-, a Holdat lehet használni. Ez lakáson belüli keresésnél nem működik. Azért a Holdat használták, mert a Hold képes a leggyorsabban mozogni és szimbolizálja így a távolodó dolgokat, tehát olyankor a Holdat lehet nézni, hogy mi történik vele.



Na most a Szerencsepontot és annak az urát is meg lehet nézni. A szerencsepont házhelyzete, illetve a szerencsepont urának a házhelyzete és jegyhelyzete azt mutatta, hogy hol lehet a kérdezőnek szerencséje. Tehát nem konkrétan arról van szó, hogy ott van a tárgy, de mondjuk hasamra csapok, azt jelöli, hogy valahol elhagytam útközben az irataimat és azt jelzi, hogy a hentesnél van a szerencsepont, amit én érintettem útközben és bemegyek oda, akkor lehet, hogy tud róla felvilágosítást adni, hogy mondjuk az XY-nál vannak az én irataim vagy pénztárcám. Persze ez egy erőltetett példa, de ilyesmiről van szó, tehát inkább csak információt kapunk, de nem feltétlenül ott lesz meg a dolog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése