Kérdezd a csillagokat - 12.h.a kérdőasztrológiában 3.rész

Titkos ellenségek. Ez is egy érdekes kérdés. A titkos ellenség ugye addig számít annak, amíg nem ismert, hogy ki az, tehát ha valakit ismeretlenül fenyegetnek. Ha már tudjuk, hogy ki az, akkor az a 7-es ház lesz. Mindenképpen azt érdemes megnézni, ha titkos ellenségről van szó, hogy az 1-es vagy a 12-es ház ura erősebb-e, hogy a 12-es ház ura tud-e ártalmára lenni a kérdezőnek, tehát például mondjuk kártevő. Illetve a 12-es ház mely más házaknak az ura és akkor már abból következtethetünk, hogy hol keressük azt a titkos ellenséget mondjuk, aki feljelentett, vagy zaklat telefonon, vagy bármi ilyesmi, vagy mószerol a munkahelyen. Ennyit a titkos ellenségekről.





Aztán vannak a börtönös kérdések, ez nagyon ritka kérdés szerencsére. Itt ugye általában az a kérdés, hogy "megyek-e börtönbe?", vagy megy-e a kérdező börtönbe? Na most itt tudni kell, hogy míg a vágyott dolgokkal erős recepció szükségeltetik, azokkal, amiket nem akarunk, azokkal sajnos nem. Tehát ha bármilyen közeledő fényszög kapcsolatban áll a kérdező a 12-es ház urával és az egzakttá is válik, akkor sajnos börtönbe kell vonulnia.
ű


És akkor van az átok, rontás, boszorkányság témakör. A középkorban ez gyakoribb kérdés volt, itt általában a kérdező, manapság általában inkább a saját ellensége, vagy a gondolatai, hozzáállásai okozzák a problémákat. Ha a 12-es ház és az aszcendens ura azonos planéta, akkor a kérdező önmagának árt, saját maga titkos ellensége, ez a fontos. Viszont, ha konkrétan azt kérdezi, hogy megátkozták-e, akkor a 12-es házból nyerhetünk információt. Ha a 12-es házcsúcs ura uralja a kérdezőt, főleg ha kártevő és fényszög kapcsolat is van kettejük között, netán még a 12-es ház ura sújtja, vagy gyengíti a kérdezőt, akkor egyre inkább igen a válasz. Tehát ezt így tudjuk megnézni. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése