Kérdezd a csillagokat - 12.h.a kérdőasztrológiában 1.rész


12-es ház: szenvedés, magány, egyedüllét, szorongás, félelmek, függőségek, titkos ellenségek, börtön, átok, rontás, boszorkányság. Ezek a témakörök tartoznak ide.




Nézzük akkor a magányt, egyedüllétet. Általában az a kérdés, hogy meddig maradnak egyedül vagy mikor lesz párkapcsolatuk, ilyenkor a 12-es ház urát és a kérdezőt kell megnézni. Ha közeledő recepciós fényszögük van, vagy az aszcendens ura, vagy a Hold a 12-es házban áll, vagy a 12-es ház ura az 1-es házban, az sajnos egyedüllétet jelent, amely egyenlőre még nem múlik el. Ha viszont távolodó fényszög van közöttük, akkor ez az állapot szűnőben van és még azt is meg tudjuk rá mondani, hogy mennyi idő múlva. A kérdező méltóságai döntik el hogyan viseli ezt az állapotot. Ha uralmi, meg magas méltóságúak a jelölői, főleg a Hold, akkor a 12-es ház magányától nem szenved. Ha viszont romlásban van, akkor nagyon meg tudja szenvedni ezt az állapotot. Ha az aszcendens ura jelöl magányt, akkor fizikai egyedüllétről van szó, ha a Hold, akkor inkább lelkiről. És ha az 1-es, 12-es ház ugyanabba a jegybe kezdődik, akkor ez egyfajta állandósult egyedüllétet jelez és ez sajnos kapcsolatban is feltűnhet.


Na most a szorongás, félelmeknél, illetve inkább a mentális betegségeket tudjuk a 12-es házból vizsgálni, tehát ha valakinek pánikbetegsége van, vagy esetleg komolyabb mentális problémái, az a 12-es házból derül ki, nem a 6-os házból. Tehát ilyenkor is meg kell nézni, hogy mi a szorongás oka, illetve megnézzük, hogy a kérdezőnek a 12-es ház ura között van-e hangsúlyos kapcsolat, van-e kombusztaság, esetleg Szaturnusszal való kapcsolat, illetve a 3-as, 9-es tengely urait, ugye mint az értelmi képességek, illetve a gondolkodás, a racionális gondolkodás és a hitek, hiedelmek jelölőit kell jegyben értékelni ilyenkor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése