Kérdezd a csillagokat - 11.h.a kérdőasztrológiában 1.rész


11-es ház: fizetés, fizetés emelés, prémium, jutalék, profit. Ezen kívül egyesületek, alapítványok, támogatók, barátságok, ajándékok, nyeremények, pályázatok és a perek tárgya tartozik a 11-es házhoz. Hát nézzük akkor sorban. 

Ha juttatásról van szó, ez lehet fizetés vagy bármilyen egyéb juttatás, fontos, hogy a 11-es ház urának legyen recepciója a kérdezővel, fontos a teljesülés is, így kell hozzá fényszög, kivéve, ha amúgy is biztos, hogy mindenki kap, csak egyáltalán, hogy lesz-e az a juttatás, arra kérdez a kérdező.


Na most a juttatásoknál a 11-es ház urának a jegye mutatja a jellegét, dinamikailag a kardinális az egyszeri juttatás, a változó a megismétlődő,  ingadozó, a fix a stabilat mutatja. Ez ugye például jutalékos rendszerű munkáknál fontos, mint közvetítők és egyéb eladás után kapó embereknél. Tehát nagyon fontos, hogy ha ilyen munkahelyre megy, akkor ugye milyen típusú lesz a jövedelme. És ugye a jelölő méltósága és házhelyzete majd mutatja a mértékét a bevételnek. Bezárt jegy a 11-es házban jelölhet burkolt juttatást vagy alapbéren túli jutalékot.

Az „emelkedik a fizetésem?” kezdetű kérdésnél a jegyváltásra kell figyelni. Ha jegyváltás után a 11-es ház ura magasabb méltóságba kerül, akkor emelkedni fog. És ugyanez a vállalkozásnál is, csak ott ugye a bevételt vizsgáljuk belőle, tehát az a lényeg, hogy magas legyen a méltósága, lehetőleg ne hanyatló házas úgy általában és hogy ha arról van szó, hogy megkapja-e, akkor viszont sajnos fontos a fényszög is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése