Kérdezd a csillagokat - 10.h.a kérdőasztrológiában 2rész

"Sikerül-e az államvizsgám?", ugye ilyen kérdések szoktak lenni. Például, ha aszcendens ura és a Hold is, ha van méltóságuk, akkor felkészült, ha romlásban vannak, akkor nem tud kiteljesedni, nem tud teljesíteni, el kéne halasztani a vizsgát. Ugye mondtam, hogy ha retrográd, akkor feledékeny lesz, Szaturnusszal való fényszögben fáradékony, szintén feledékeny, Neptunnal pedig ugye koncentrációs zavarok lehetnek, szétszórtság.


Vizsgáztatókkal mi van? A 10-es ház urával jótékony recepciós fényszög kell, tehát itt kell találkozni a vizsgával. Ugye mondtam, hogy az államvizsga, az ugye egyetemi szinten már fényszög kell. Ha semmi nincs, akkor lehet, hogy túl korlátolt a kérdés, tehát hogy ha mondjuk nem találkozik a kérdező a vizsgával, akkor lehet, hogy elhalasztják, ugye egyetemi szinten ez is könnyen előfordulhat, ez nem olyan, mint egy érettségi, hogy akkor kötelező megcsinálni, amikor. És ugye ha a 6-os házzal találkozik, akkor lebetegszik. Érdemes-e bemenni az államvizsgára, mennyire erős vizsga, szeresse őt, ezek fontos tényezők.

Ha a vizsgapénz a fontos, vagy hogy kell-e pótvizsga pénzt fizetni, ha a 2-es házzal jó a viszonya a kérdezőnek, akkor nem kell újra fizetni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése