Kérdezd a csillagokat - .8.h.a kérdőasztrológiában 3.rész



Na akkor most mennék tovább, aztán majd jön másfajta kérdés. Ugye nagyon röviden az örökségekről is beszéljünk. Általában ott kétféle van: a „megkapom-e az örökséget?” kezdetű kérdés és a mikor kapom meg. Mondjuk nekem kevés ilyen kérdés jön, de hasonlóan kell elemezni, mint a hitelfelvételnél. Tehát hogy ha a 8-as ház ura erős recepcióban áll az aszcendens urával vagy a Holddal, akkor jár az örökség, ha a recepcióhoz romlás társul, tehát exilbe és fallba is teszi, akkor lehet, hogy csak részben jogos az az örökség. 

A „mikor kapom meg?” kezdetű kérdésnél pedig ha találunk recepciós fényszöget a kérdező és az örökség között, akkor ugye abból lehet számítani nagyjából időkulcsot.

Na most mi az, amikor biztos nem kapja meg? Hogy ha a 8-as ház ura opponálja az aszcendenst, vagy annak urát vagy a Holdat. Tehát akkor nem fér hozzá az örökséghez. Itt ugye azért nem a 2-es házhoz viszonyítjuk, mert ugye itt nem, hogy is mondjam, tehát nem pénzcsere zajlik, mint egy hitelnél, hanem te személy szerint örökölsz valakitől valamit. Tehát itt az a fontos, hogy a kérdező, mint olyan hozzáfér-e az örökséghez, vagy nem, van-e joga hozzá, vagy nem. Tehát ez itt csak így ennyi.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése