Kérdezd a csillagokat - 7.h. a kérdőasztrológiában 4.rész

Itt van egy meglévő párkapcsolat is és mit nézünk egy meglévő párkapcsolatnál? Hát ugye mondjuk meg akarjuk nézni, mennyire szilárd a kapcsolata azért a férjével. Na most ezt a dinamikákból fogjuk megtudni. Azért mondom, hogy van a kialakuló párkapcsolat, amit az előbb néztünk, meg ami itt is benne van ugye, mert azért valami kialakult valakivel, de van amikor megvan egy párkapcsolat és ott pedig azt nézzük, hogy a jelölők milyen dinamikájú jegyekben vannak inkább. Így például mi a fontos? A fix jegyek túlsúlya, mert az adja a stabilitást egy kapcsolatnak. 



Ha kardinális jegyekben vannak főleg, akkor ugye röviden megszakadhat a kapcsolat, tehát rövidesen. Ha labilis jegyekben, akkor pedig elég hullámzó a kapcsolat éppen. Itt ugye a fényszögek nem annyira fontosak, egy meglévő kapcsolatban, ott inkább a recepciók fontosak. 




Teljesen mindegy, hogy személyről vagy tárgyról beszélünk és azt akarjuk megnézni, hogy van-e nála jobb magyarán, akkor ugye nem feltétlenül kell elmenni a nem tudom hányadikig, mert ha nincsen konkrét másik, tehát azt értsd, hogy ha vannak konkrét lehetőségek, akkor azt leosztjuk például pasiknál 7-8-9-es házra, stb. 

Ha nincsen konkrét lehetőség, csak azt mondjuk, hogy van ez a 7-es házas pasi és lehetne-e ennél jobb, akkor a következő ház minden egyéb pasit fog jelenteni. Ugyanúgy, ahogy egy nyaralásnál is vagy egy szállodánál is megnéztük, vagy akár egy mobiltelefonnál, hogy ha van egy kiválasztott mobiltelefon, az 2-es ház. Nincsen több más kiválasztva, de mondjuk nem tűnik annyira jónak, akkor a következő ház nem az úgymond következő mobiltelefont jelenti konkrétan, mert ugye nem tudjuk még, hogy mit választunk, hanem hogy egyáltalán találhatunk-e ennél jobbat, érted? 



Akkor most elárulom a poént, hogy igazából elég megnézni a 8-as házat, mert akkor az minden más ezek után következő pasit jelentene, mert hogy nincs más. Ha lenne másik jelölted, akkor viszont konkrétan le lehet osztani. De ha nincs másik jelölt, akkor az összes többit, ami momentán bizonyos adott időn belül, amit te belegondolsz a kérdésbe aki szóba jöhet, azt jelenti a következő ház. Tehát ezért szoktuk így megnézni, hogy nyaralásnál szállás ilyen, vagy olyan volt, tetszik-e nem tetszik, következő szállás milyen lenne, bármilyen következő szállás és akkor kijött, hogy Szaturnusz lenne, magyarán rossz lenne, jó akkor hagyjuk, mert jobbat úgy sem fog találni. 

Tehát mondtam a Szaturnuszt ugye ez a régi kapcsolatok, elhagyott, kedves exek, tehát ugye visszajött, aki elment, az is Szaturnusz. Na most Szaturnusz ugye lehet még az útban lévő férj, házastárs, megunt pár, szerető, előző megromlott kapcsolat, vagy meglévő rossz kapcsolat jelölője, de akár veszekedéseknél, tehát olyan képletem is van, hogy ez a veszekedtünk, "szakítottunk" és akkor mi van és olyankor bizony sokszor a Szaturnusz is szerepet játszik. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése