Kérdezd a csillagokat! - 7.h. a kérdőasztrológiában 2.rész

Tehát mik a fontosak egy párkapcsolati képletnél? 

Mindenképpen az Ascendens, a Descendens urai, illetve hát uralmi vagy egzaltációs urai, vagy almutenjei, illetve a Hold. Illetve ha már meglévő kapcsolat, akkor ugye érdemes az 5-ös házakat is belevonni a vizsgálódásba, az a testi része a kapcsolatnak, tehát egy létező párkapcsolatban azért az is fontos, hogy például ha probléma van, akkor sokszor ugye a szexszel van probléma.


Na most ugye a jegy ura, ahogy beszéltük az ugye a fizikai énünk, a mindennapi énünk. Az almuten meg az egzaltációs úr is azt kell tudni, ezt nehezen szokták megérteni, hogy az az a típusú viselkedésünk vagy arcunk mondjuk így, a szebbik arcunk az a különleges, amit például egy randin mutatunk. Tehát amikor mindenki szépen felöltözik, mosolyog egész este, tudod parfüm, ékszer, körömcipő, stb. Hát azért ez kicsit különbözik attól, amikor reggel kócosan felébredsz és már elnézést, de büdös a szája és még nem ivott kávét és nem lehet vele két szót váltani. Tehát kb. így képzeljük el a kettőt. Nem jobb, vagy rosszabb az egyik a másiknál, de más.
Az almutent inkább az egzaltációs úrral azonosítsd. Tehát ugye nem mindig az egzaltációs úr lesz az almuten, tehát az almuten az ugye az adott fokon győztes bolygó, de a tulajdonságaiban inkább az egzaltációs úrhoz hasonlít. Inkább ez a fellángoló, rövid ideig tartó, párkapcsolatban szerelmi mámort előidéző jelölő. Tehát ha valaki az almutenért van oda, a másik almutenjéért, akkor bizony csak azt az arcát látja, amivel udvarol neki. Tehát ez a virágot hoz, bonbont hoz, elviszi ide-oda, szépen kiöltözik, beparfümözi magát, mit tudom én, költ rá, stb. Aztán mondom hát ha a mindennapi énjét ugye abszolút nem ismeri, akkor ugye nagy pofára esés lehet, ha egyszer ez kiderül, hogy esetleg a mindennapokban nem egészen olyan, mint ahogy ő azt gondolta.




Ami még fontos, hogy kezdődik vagy megvan már vagy ilyesmi. Ugye azt, hogy hogyan éreznek egymás iránt, azt a recepciók fogják mutatni mindig. Azt, hogy lesz-e belőle valami, vagy szorosabb lesz, vagy távolodnak éppen, mert ugye ezek is kérdések szoktak lenni, azokat meg a fényszögek mutatják. 

Na most az együttállás itt is egy ilyen kirívó dolog. Ugye mondtam, hogy az felülír mindent, mert együttállással akkor is összejöhetnek, ha semmilyen érdeklődés nincs közöttük. Nemhiába hívták a régiek ezt testi együttállásnak szó szerint. Hát mondjuk a pontosabb fordítása az lenne, hogy testi együttfekvés szó szerint, mert hogy hát ez azt jelenti. Tehát ha testi együttállás egzaktan megvalósul, akkor ott valami volt, vagy van, vagy lesz, nincs olyan, hogy ne lenne. Tehát az együttállás  mindent felülír, nincs előle menekvés, ez olyan, mint a kombusztaság. Úgyhogy ha azt látod, hogy bizony együttállásba közeledik két bolygó, akkor ott valami lesz. 


Na most ebben az az érdekes, hogy az együttállás az maga a tényt fogja leszögezni számunkra, hogy itt valami történik köztük. Azt, hogy van-e recepció, vagy nem vagy milyen recepció van a két bolygó között, az pedig az fogja megmutatni, hogy hogyan élik meg a kapcsolatot, tehát ott jönnek be az érzelmek. Hát mert ugye le lehet úgy is feküdni, hogy ez a becsúszott, vagy ez a nincs jobb, vagy meg akarom magam vigasztalni, vagy búcsúéjszakát tartunk az exemmel, vagy ezernyi egyéb okból, de az, hogy most ebből keverednek-e érzelmek, vagy nem, jó lesz-e vagy nem, ezt viszont a recepciók fogják elárulni nekünk. 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése