Kérdezd a csillagokat! - 6.h. a kérdőasztrológiában 2.rész

Hol lehet a baj?

Ehhez lesz egy betegségtáblázatot. Ez a bolygók a jegyekben, azt lehet megnézni. 
Tulajdonképpen ez a jegyházas rendszeren alapszik, tehát a saját uralmi jegyétől számítva hányadik jegyben van. Ezen alapszik ez az egész táblázat. 

Ha már régóta megvan a betegség, akkor nem biztos, hogy akár erős recepció, akár fényszög jelzi, tehát ez megint háttér, háttér, háttér.... 



Ha valaki tudja, hogy évek óta krónikus beteg, akkor ott nem biztos, sőt talán jobb is, ha nem látsz olyan kiugró jeleket a betegség meglétére, mert akkor az azt jelenti, hogy hát megvan, de elvan vele. 

Ott már inkább a kezelési módokra szoktak kérdezni, vagy arra érdemes kérdezni, és az pedig a tízes ház lesz, mindig. 

Na, most a horary-ban a műtét is a tízes házhoz tartozik, tehát mindenféle kezelés. Bármiről is van szó, akár gyógyszeres, akár mit tudom én, fizikoterápia, akár műtét, akármi, kivéve az ilyen energetikai gyógyítások, tehát ezoterikus, mert az kilences ház. 

Visszatérve a műtétre, ez nem egészen horary, csak elmondok ilyen okosságokat, amit mondjuk a Hold-Merkúrnál is beszéltünk, hogy olyankor mit nem érdemes csinálni, vagy egyéb ilyen tranzitoknál. Mikor érdemes műtétet csinálni? Ez már kicsit ilyen elekciós inkább, hogy kiválasztani a megfelelő időpontot. Hát, mindféleképp fogyó Holdnál, vigyázni kell, hogy a műtét jelölője ne legyen kettős jegyben, és ne legyen támadott, főleg kártevőtől támadott. Tehát ilyenkor érdemes megnézni, hogy jó-e neki a műtét aznap. 

Arra is rá lehet kérdezni a horary-val, hogy jó-e a műtét időpontja, meg úgy általában is rá lehet kérdezni, hogy jó-e a műtét. Nem mindig jön ki az, hogy jó, egyébként. Na, most ha a gyógykezelés megvan, akkor a következő fázis, jó esetben, a gyógyulás....

foly.köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése