Karácsony 2016

Ezzel a könyves karácsonyfával szeretnék minden kedves idetévedőnek, rendszeres látogatónak és néha-néha olvasónak békés, boldogságos ünnepeket kívánni. :)

Köszönöm, hogy az év minden napján velem voltatok. Sokat jelentetek nekem. Kívánok nektek szeretetben teljes békés és boldog karácsonyt.


{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - BLOGMAS -Téli filmek



Ez a bejegyzés ismételten a {Vigyázz! Kész! Posztolj!} kezdeményezés keretein belül íródik, amiről bővebben a Pillecukor blogon olvashattok. E csodás blog szerzője, Szilvi ismét megszervezte a VKP BLOGMAS-t, ahol minden héten heti két alkalommal, szerdán, illetve vasárnap este posztolunk karácsonyi témákban a többi bloggerrel karöltve. 

Rejtelmes karácsonyok - ajánló



Rejtély. ​​Karácsony. Izgalom. Szeretet. 
A Rejtelmes karácsonyok különleges történeteiben mindent megtalál, 
aki kikapcsolódást keres az ünnepek forgatagában! 
A kötetben hat mai magyar író ragadja magával olvasóit. 
Bűntények, szellemek, félreértések, titkok és ármányok – 
és mindez karácsonykor, a család és a szeretet ünnepén. 
Mert minden jó, ha a vége jó!

Angolszász területeken szokásos volt karácsonyra külön köteteket megjelentetni (Agatha Christie könyvei novellái is így jelentek meg). Ezt a hagyományt szeretné feléleszteni ez a kötet, amely a „könyve zárt karácsonyok” c. tavalyi kötet folytatásának is felfogható, mivel hasonló célt tűztek ki az alkotók: szórakoztatni, elringatni, borzongatni és álmodozni karácsonyi ráhangolódásképpen.

BLOGMAS - Karácsonyi MIXTAPE



Válogatás a kedvenc karácsonyi zenékből, amiktől azonnal megjön a karácsonyi hangulat, amiket nagyon szeretek hallgatni ebben az időszakban.
Advent második vasárnapjához értünk, ezért ezen a héten egy karácsonyi mixtape-et állítunk össze Nektek, mindenki a személyes kedvenceit megosztva