SZINASZTRIA - Lánytestvérek



És akkor most nézzünk meg két lánytestvért. Az egyik Niki, Mérleg Nappal, Vízöntő Ascendenssel és az ő húga, Luca, aki egy Szűz Napú és Bak Ascendensű. Eléggé eltér rögtön a két alap meghatározottság. A hugi inkább a Földies felé hajlik, de ezt le kell ellenőrizni az elemi elosztásban is, míg a nővére inkább a Levegős elemet hozza.


Nézzük meg, hogy ezek után, mint testvérek hogy jönnek ki egymással. Nézzük meg az idősebbik testvért. Neki, a nővérnek a 3. háza a Bikába esik, ez egy vénuszi jegy, itt rögtön jelzi, hogy a lány testvér nagyon is oké. És hol van ez a Vénusz? Ez a Vénusz a Skorpióban van, ami egy marsikus jegy, itt Vénuszt és Marsot akar, meg ott van a Neptunusz, nagyon szoros együttállásban a Vénusszal, azért legyen benne egy kis művészi hajlam, vagy kreativitás, vagy ábrándozás, valamiféle ilyesmi vonás. Ezt tudná értékelni a testvérében a nővér.




És akkor nézzük meg, hogy a húga tudja-e ezt hozni neki. a húga az egy Bak Ascendensű hölgy, akinek a születési ura, a Szaturnusz az a Rákban van, az pedig egy holdias jegy, illetve az 1. házában ott van a Jupiter, ezek nem nagyon egyeznek meg. A nővér vár egy Vénuszt és egy Marsot, úgymond egy női példát is vár tőle, hogy tényleg egy húga legyen, lány testvére, illetve egy marsikusat is, amit úgy lehet értelmezni testvéreknél, hogy ez az együtt vidulunk, együtt viháncolunk, együtt vadulunk. még ha lányokról is van szó. Hol egymás haját fonják be, meg kipróbálják anyuka körömlakkját, hol pedig fára másznak és verekednek. Egymásnak a fiút és a lányt is pótolják. Viszont azt látjuk, hogy ebből a húga nem sok mindent hoz, semmit pontosabban, ha csak nem fényszögekben az Ascendensére, vagy az Ascendens urára, ezt meg kell nézni. Nem annyira tud megfelelni annak az igényének, amit a nővére támaszt iránta.

--------------

Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése