SZINASZTRIA - Férfibarátság


©Jensen Ackles & Misha Collins
Vegyünk most két fiú barátot is, mert még nem vettünk ilyeneket. Az egyikük, Norbi az Mérleg Napú, Skorpió Ascendensű, a másik pedig Balázs, aki Vízöntő Napú és Nyilas Ascendensű. És most már jó pár éve barátok, bár nagyon eltérő társadalmi közegben mozognak. Nézzük meg, hogy mi az, ami összeköti őket.




Nézzük az idősebbiket, pár év van csak köztük. Neki a barátság háza a Skorpióban kezdődik, amelynek ura a Mars és ez a Mars szintén a Skorpióban van. Egy nagyon marsikus barátot keres, ő a férfi barátokra koncentrál, igazából azok jók neki és azokhoz ragaszkodik.

És ehhez képest nézzük meg a Norbit, hogy ő mit tud neki adni. Norbinak eleve Skorpió Ascendense van, itt semmi probléma nincsen ezzel a vonulattal, abszolút tudja hozni ezt a férfias barátság vonalat neki. Igaz, hogy Norbinak a Marsa a Szűzben áll, a születési uralkodója és együtt is áll a Merkúrral, meg merkúri jegyben is áll, neki van még egy Merkúr, amit igényelne. Szorosabb kapcsolatra lenne szüksége, több kommunikációt, összejárást, társaságot, esetleg tanulási lehetőséget szeretne. Ezt nem igényli Balázs,  nem kéri tőle, nem is használja ki, ő marad annál, hogy mi férfiak fogjunk össze és együtt csináljunk dolgokat, mást nem igazán akar a barátjától. Ezért egy kicsit elégedetlen lehet Norbi.

-------------

Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése