SZINASZTRIA - Barátságok


És akkor még egy témát fogunk még venni, a barátságokat, az is egy fontos téma. Ott hogy nézzük a kapcsolatokat? A barátság a 11-es ház lesz, ott a 11-est kell majd mindig a másik Ascendensével hasonlítgatni.




Férfi-női barátság

Nézzünk meg egy példát, egy férfi és egy női barátságot, aztán majd női barátságokat nézünk. A férfi az idősebb, mind a ketten családosak. A férfi egy Bika Napú, Szűz Ascendensű férfi és a 1-es háza az a Rákba esik.


Mit akar ő elsősorban a barátjától? A Holdat, egyfajta feleség szerep, anyai gondoskodás és egyáltalán a gondoskodás az neki nagyon fontos a barátai részéről és az érzelmi kapcsolat. És nézzük, hogy ez a Hold ez hol van nála? A Bakba esik, azt is láthatjuk, hogy ehhez egy Szaturnusz jön, szereti, ha érettebbek a barátai, érett anyai mintát hoznak. Azért ezek is érdekesek szerintem egy kicsit, belegondolunk, hogy valaki hogy választ barátot, mert eddig a családról beszéltünk, ahol azért vér szerint meghatározottak a kapcsolatok. Legfeljebb ki lehet lépni, ott lehet hagyni az egészet, ebbe most ne menjünk bele, de azért a barátság ugyanúgy, ahogy a párkapcsolat az döntés kérdése sokszor és igények kérdése, sokszor keresünk olyat, aki inkább kiegészít. Ott mi választunk inkább, azért mondtam, hogy sokkal nagyon szerepet kap esetleg a képletkontúr, az elemi kiegészítés, vagy dinamikai kiegészítés. Hiszen olyat keresünk, aki pótolja bennünk a hiányokat vagy esetleg megerősít minket. Itt is láthatjuk pl. majd, hogy mindkét félnél erős a Föld elem, tehát egymást támogatják az elemük megélésében, nem pedig kihívásokat támasztanak egymás elé.



Nézzük meg a másik képletet, ahol azt látjuk, hogy Rák Ascendensű a hölgy.....

------------------

Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése