SZINASZTRIA - Barátnők egymás között 2.

Visszafelé nem néztük meg viszont az előbbi hölgyeket, csak odafelé, hogy az eredeti hölgynek mennyire megfelelőek ők. Nézzük akkor meg a Mérleg Napú, Vízöntő Ascendensű hölgyet, Nikinek a 11-es háza az a Nyilasban van, az jupiteri, és hol van az a Jupiter nála?

A Szűzben együtt áll a Plútóval és a Merkúr jön még hozzá. Vagyis Jupitert, Merkúrt és esetleg egy kis adag Plútót vár el a barátaitól. Most itt azért kicsit érdekesebb a helyzet, mivel az eredeti hölgynél (Anett), akit összehasonlítunk a különböző barátaival, az Ascendense Rák, a Hold uralja, és ez a Hold a Skorpióban marsikus lesz. A Holdat és a Marsot tudja alapjáraton adni, ha ennek a hölgynek viszont Nyilasban van a 11-es háza és Jupitert és Merkúrt szeretne, szerintem ő szinte semmit nem kap meg ebben a kapcsolatban, míg a másik jól érzi magát. Kérdés, hogy egy ilyen kapcsolat meddig tud tartani, vagy mikor kezd el elégedetlenkedni. Az a fél fog zúgolódni igazából, aki kevesebbet kap, itt azért lehet szakadás a kapcsolatban.



A másik barátnő, Éva, aki Szűz Napú és Bak Ascendensű.

Neki a 11-es háza pedig szintén a Nyilasban kezdődik, ami jupiteri. És ez a Jupiter nála a Halakban van, erősen jupiteri kapcsolatokat igényel. Vajon hogy felel meg ennek az eredeti hölgy, Anett? Kevésbé, egy valamit láthatunk, és itt mondtam, hogy azért az Ascendensre eső, vagy az Ascendens urára eső fényszögeket figyelembe lehet venni, mert miért tartanak ki mellette ezek a több éves barátságok, még ha nem is ilyen nagyon szorosak, napi barátságok. Azért, mert a Hold látjuk, hogy együttáll a Jupiterrel ott a Skorpióban, a Rák Ascendensű hölgynél a Hold a Skorpióban és ott áll mellette a Jupiter. És ebből láthatjuk is, hogy ez az együttállás biztos, hogy működik, mert ők ezt a jupiteri vonalat veszik le belőle, ami nem annyira az igazi meghatározója. Egy igen kis részét igénylik az ő személyiségének és azért ez szülhet szintén, mint mondtam oda-vissza elégedetlenséget, hogy Anettnek sokkal több mindene van, amit adni szeretne, vagy tudna a kapcsolatban, de arra nincs igény a másik fél felöl. A másik fél pedig kevésbé kapja meg azt, amit ő szeretne, és ezért érezheti magát elégedetlennek. Általában nem is érdemes az ilyen kapcsolatokat olyan szorosra fűzni, hogy minden nap találkozzanak, mert igen hamar kiderülnek az ellentétek, vagy az elégedetlenség felütheti a fejét. Ha ritkán találkoznak, akkor eltarthat évekig is a kapcsolat, de általában egy téma körül forog a barátság....



---------

Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése