SZINASZTRIA - Testiséget jelölő fényszögek


A szellemi és lelki szeretetből immár térjünk át a testi-szexuális vonzalmat mutató bolygóállásokra! Mik a testi vonzalomnak a jelölői egy szinasztriában?
Elsősorban a Mars-Vénusz, amiről beszéltünk. Itt végül is mindegy, ahogy beszéltük is, hogy most szextil- trigon vagy oppozíció- kvadrát, vagy együttállás pláne. A lényeg az, hogy legyen valamilyen fényszög. Jó fényszögeknél könnyebben összehangolódnak az ágyban, nehezebb fényszögeknél esetleg egy kicsit nehezebb a csiszolódás, de a vonzalom ugyanúgy megvan, sőt a nehezebb fényszögeknél még erősebb is a vonzalom. a szikra, egyáltalán a bizsergés, mint egy könnyebb, de kicsit unalmasabb fényszögnél.




Hold–Mars
Szenvedélyt jelenthet még a Hold–Mars kapcsolódás, például. Főleg ha mondjuk ez például egy Ascendens ura között történik meg, egy Rák Ascendens ura egy Hold és az együtt áll egy Kos Ascendensű pasinak a Marsával, az az 50 méterről kiszúrják egymást üvegablak mögött. az tényleg az a szikra, ami aztán lobban, de akkor is, hogy ha ez nem az Ascendensek uralkodója.
Ki hinné, de a Hold–Mars fényszögek még nagyobb szenvedélyt is hozhatnak, mint az előbb említett! (Pláne ha születési uralkodók, vagy 5-8. házzal kapcsolatosak.) Az a „megáll benned az ütő” érzés, első látásra szerelem és heves vad szenvedélyek. Itt a legnagyobb hatású az együttállás, de ha más fényszögek vannak, azok is heves szenvedéllyel színesítik a szexuális életet.



Mars–Vénusz..............


A KÖNYVEIM FACEBOOK OLDALA: https://www.facebook.com/adastrakonyvek/
ELŐRENDELÉS: kerdoastrologia@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése