SZINASZTRIA - Születési uralkodók kapcsolata


Azt néztük meg ebben az előző fejezetben, hogy az Ascendenseink hova esnek a másik házában, melyik házába esnek, illetve viszont. És hogy ez milyen első benyomást hozhat magával. Ne felejtsük el ez azért csak az első benyomást jelenti, annál nem többet. ez semmire nem garancia amennyire ezt túl szokták hangsúlyozni. 


Maximum azaz 1-es, 7-es házas tengelycsere tud tartósabb dolgokat előre jelezni, vagy feltételezni, de azért ott is sok minden más is kell hozzá. azért gondoljunk bele, hogy mindenki nagyon sok olyan emberrel találkozhat, akinek az Ascendense érinti a 7-es házát és ezért nem mindenki lesz a párunk.
De most lépjünk tovább a születési uralkodókhoz, hogyan viszonyulnak egymáshoz. Ez egy kiegészítés, ebből szintén ne vonjunk le hosszú távú következtetéseket, kb. ez egy ilyen kis játék, egy kis bemelegítés, hogy ha megnéztük, hogy az Ascendensünk a másik melyik házába esik, melyik életterületét mozgósítja, illetve viszont. Az ő Ascendense nekünk melyik életterületünket hozza lázba, fogalmazzunk így.
Ezek után megnézhetjük azt is, hogy a születési uralkodóink milyen viszonyban vannak egymással. Itt konkrétan most éppen fényszögekre gondolok, van-e egyáltalán kapcsolat közöttük. Mondjuk, hogyha nekem van egy Rák Ascendensem és Hold a születési uralkodóm, (a Rák jegyének az ura) és mondjuk a páromnak van egy Nyilas Ascendense, akkor neki a Jupiter lesz a születési uralkodója és meg kell nézni, hogy ez a Hold és a Jupiter összehasonlításban vajon kerül-e valamilyen fényszög kapcsolatba egymással.
Milyen lehetőségek lehetnek itt? 



ELŐRENDELÉS: kerdoastrologia@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése