SZINASZTRIA - Szinasztria kapcsolati fényszögek példaelemzéssel


Nézzük meg akkor a Brad Pitt, Angelina Jolie, Jennifer Aniston hármasunkat, hogy milyen fényszögekkel kapcsolódtak egymáshoz gyakorlásképpen, akinek ez segít, vagy szüksége van rá. a testi-lelki fényszögeket egybe vesszük, legalább is a pozitívokat, aztán majd külön a következő leckében a negatívokat is megnézzük. Igazából tulajdonképpen szinte számszerűsíteni lehet, az a lényeg, hogy minél több jó fényszög legyen, jó kapcsolat a bolygók között és lehetőleg minél kevesebb rossz, vagy romboló kapcsolat legyen. Van, aki szerint az a jó, ha kihívásokkal küszködünk egy kapcsolatban. Látszik a válások számából manapság, hogy ez nem biztos, hogy célravezető, az a jó, ha minél kellemesebben éljük meg a mindennapokat együtt.



Nos, nézzük akkor Brad Pitt és Angelina Jolie között, ha magunk elé vesszük az összehasonlító táblázatot azt látjuk, hogy Brad Pitt Napja például trigont vet Angelina Jolie Holdjára. Ami rögtön egy fontos fényszög, amit említettünk, hogy az örök férfi kép találkozik az örök női képpel. Ha harmonikusan állnak, akkor az életre szóló kapcsolatba besegítenek. Mindenképpen a férfi és a női kép, a lelkiség és a szellemiség találkozik köztük.

Aztán nézzük a következőt, a Nap vagy Hold a Jupiterrel találkozik-e? 

Azt látjuk, hogy Brad Pitt Jupitere együtt áll Angelina Jolie Holdjával. Ami azért is fontos, és erre mindig figyeljünk a fényszögeknél, hogy ha bármelyik bolygó, ami részt vesz az adott fényszögkapcsolatban, és közben kiderül, hogy születési uralkodó is adott esetben, az kiemelt jelentőséget kap!

Brad Pitt Jupitere az ő születési uralkodója, míg Angelina Holdja pedig Angelina születési uralkodója. Ez a kettő együtt áll náluk,  és a Jupiter–Hold együttállást pedig tudjuk, hogy a hagyomány házasság jelölőknek mondja, vagyis a másik lelkének teljes és törvényes elfogadása. Vagyis bele volt kódolva akár a házasság lehetősége is, ami azért érdekes, mert megnéztük őket a párkapcsolati házak összefüggésében, és annyira nem tökéletes az összeillőségük. Nem véletlen, hogy elég régen ismerik egymást és mégis csak 2014-ben házasodtak meg.

Mindig fontos, hogy figyeljetek rá, a fényszög maga nem okoz igazából semmit egy kapcsolatban, csak és kizárólag azt mutatja meg, hogyan élik meg a felek a kapcsolatot! 

--------------


RENDELÉS: https://adastrakonyvtara.blogspot.com/p/konyveim.html

2 megjegyzés:

  1. Hát, nem tartott életük végéig a házasságuk 😃

    VálaszTörlés
  2. Nem bizony! Ezért is volt ez nagy bizonyíték nekem, hisz az elemzést még azelőtt írtam róluk, hogy bejelentették volna a válást.

    VálaszTörlés