SZINASZTRIA -KAPCSOLATI FÉNYSZÖGEK


Egy párkapcsolati képletnél elsősorban a Nap és a Hold helyzetét vélem jónak, hogyha megnézzük, hogy van-e lelki, szellemi kapcsolat a felek között. Illetve a Mars és a Vénusz helyzetét, hogy testileg is összeillenek-e. A Vénusz- Marsot kiválthatja a Vénusz- Plútó, de erről majd később beszélünk.
A Nap és az Ascendens, illetve MC kapcsolata is nagyon jelentős egy kapcsolatban. az is összehozhat feleket, mert az Ascendens - Descendens tengely az az érzelmi része egy embernek. az mindenképpen egy érzelmi, személyiségbeli kapcsolódás lesz, ha az MC-IC tengellyel kapcsolódik a Nap, akkor pedig egy egzisztenciális kapcsolódás lesz.
Az ún. szinasztriában, két ember horoszkópjának összehasonlításában vajon milyen szerepet játszanak a fényszögek és mely fényszögek azok, amelyek a legmarkánsabban mutatják a kapcsolat jó és rossz, harmonikusabb és diszharmonikusabb, pozitívabb és negatívabb, erősebb és gyengébb pontjait?
Persze, tudván tudjuk, egy kapcsolati elemzés nem itt kezdődik. Azért kiemelek egyes fényszögeket példákkal illusztrálva, hogy láttassam, milyen dolgokon múlhat és bukhat egy párkapcsolat vagy éppen, hogy lehet megbirkózni egy-egy problémás állással, vagy mi tarthat össze egy kapcsolatot békében, boldogságban?


Elöljáróban annyit csak még, hogy ezeket a hatásokat nemcsak párkapcsolatban érezzük, éljük át, hanem bármiféle emberi kapcsolatban, átszínezve persze annak a kapcsolatnak az egyedi sajátosságaival (néha ezekre is hozok példákat).
Párkapcsolatban alapvetően nem árt, ha van Nap - Hold és Mars - Vénusz kapcsolatunk egymással: a test és a lélek összekapcsolódását jelzik ezek a planéták. De ha nincsenek ilyen kapcsolataink, ne keseredjünk el, mondjuk úgy "kiválthatók" ezek (persze semmi nem ilyen mechanikus egy emberi kapcsolatban, de most egyszerűsítünk).
Az Ascendens fényszögei
Mi a helyzet, ha az Ascendenssel kapcsolódnak különböző bolygók? 
------------------

A KÖNYVEIM FACEBOOK OLDALA: https://www.facebook.com/adastrakonyvek/ ELŐRENDELÉS: kerdoastrologia@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése