SZINASZTRIA - Aszcendens és házak kapcsolata a szinasztriában

A KÉT HOROSZKÓP ÖSSZEHASONLÍTÁSA

Amilyennek látnak téged, azt az Ascendensed jegye határozza meg, és amit a másikban csodálsz, azt a Descendensed jegye mutatja, vagyis az a jegy, ami az Ascendenseddel éppen szemben áll.
Az Ascendens és a Descendens sokat megmutat. Ha tudod a pontos születési idődet, a horoszkópod segítségedre lehet. Ha általánosságban akarjuk ezt megtudni, nézzük meg a Descendenst, vagyis hogy ahol a 7-es ház kezdődik, annak a jegyét. Nagyon erőteljes kapcsolatokra és összetartozásokra utalnak azok a kapcsolódások, ahol a társ Ascendense a mi 7-es házunkba, a párkapcsolati házunkba esnek. Amire vágytunk, megkapjuk.
És ki az, akire rögtön beindulsz? Szerelem első látásra azok a kapcsolatok, amikor a másik Ascendense nem is a 7-es házunkban, hanem az 5-ös házunkba, a szerelem házunkba esik. Pl. Bak Ascendens esetén a Bika, vagy Ikrek Ascendensű tud első látásra megbolondítani téged. Ha Vízöntő az Ascendensed, vagy Ikrek, vagy Rák lesz az 5-ös házad és az ilyen Ascendensűek pályáznak nagy eséllyel rád.
És ha Halak az Ascendensed, akkor vagy Rák, vagy Oroszlán Ascendensű tud első látásra heves vonzalmat kelteni benned. Ha kíváncsi vagy kivel lehet szerelem első látásra, tudd meg milyen jegyben van az 5-ös házad.



Természetesen önmagában az Ascendensek és a házak vizsgálata nem elég ahhoz, hogy a kapcsolat jellegét, célját, tartósságát, intenzitását megállapítsuk, ehhez sokkal komolyabb elemzés szükséges. Kíváncsiságunkat azonban kielégíthetjük, hogy ha tudjuk, hogy a 12 életterületet képviselő horoszkópházak közül párunk Ascendense hova esik a mi horoszkópunkba és a miénk hova esik az övébe, mert így a kapcsolat jellegére azonnali rálátást kaphatunk. A leírások oda-vissza értelmezendők!



Mi van, hogy ha az 1. házba esik a másik Ascendense és fordítva? ........

ELŐRENDELÉS: kerdoastrologia@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése